pvv logo.png

ONZE VISIE

Het nieuwe normaal kan nooit normaal zijn.

Alle covid-19 maatregelen moet stoppen.

PARTIJ 

VOOR VRIJHEID 

& VOORUITGANG

De economie moet open.

Versterk de zorg en bescherm risicogroepen.

De avondklok per direct opheffen

GEEF ONZE VRIJHEID TERUG.

6

RESOLUTIES

RESOLUTIE 1 | AANSPRAKELIJKHEID

Wie verantwoordelijk is voor de maatregelen en niets heeft gedaan om grote collaterale schade te vermijden, moet hiervoor worden gestraft.

RESOLUTIE 2 | RISICOGROEPEN

De Covid-maatregelen zijn de meest asociale maatregelen ooit die in de eerste plaats de meest kwetsbare mensen treffen en deze mensen ook het minst beschermen.

RESOLUTIE 3 | GEZONDHEID

De eerste lijn in de zorg moet onmiddellijk ingeschakeld worden, met gebruik van medicatie bij ziekte en preventieve acties te versterking van de weerstand, om het aantal opnames in het hospitaal te reduceren.

RESOLUTIE 4 | DE MAATREGELEN

Viruswaanzin vraagt om de actuele maatregelen ter bestrijding van Covid-19 om te zetten in de bescherming van de risicopatiënten. Met respect voor hun zelfbeschikkingsrecht. Maatregelen mogen de economie niet beperken, en mogen geen fundamentele rechten van de burgers beperken.

RESOLUTIE 5 | OPENBARE OMROEP

Er moet een diepgaand onderzoek komen naar wie de kritische stemmen en het pluralisme in de VRT en de RTBF heeft onderdrukt. Wie daaraan heeft meegewerkt moet uit het medialandschap worden verwijderd.

RESOLUTIE 6 | PLURALISME

De wetenschap moet twijfelen. De pers moet de waarheid schrijven en de sociale media zijn het café. Het is onzin het café te censureren. Censuur in sociale media moet worden verboden.