PARTIJKAART

Word lid van de PV&V of steun ons financieel en help ons mee de actuele vrijheidsbeperkende maatregelen te stoppen en de de economie onmiddellijk te heropenen.

Schrijf je in via dit formulier en betaal 

je partijkaart direct online (€20 of een hoger bedrag naar keuze). 

PV&V wil een politieke stem geven aan alle mensen, groepen en verenigingen die het niet eens zijn met het actuele corona-beleid. 

Waarom?

Het Covid-19 beleid is een totale fiasco geworden. Verkeerde maatregelen, maatregelen die de zaak hebben verergerd, collaterale schade, doden door de maatregelen, een zwaar ontwrichte economie en een bevolking die zich beangstigd en slecht voelt, beperkt in zijn vrijheden. België is niet voor niets wereldkampioen Covid-19. Terwijl andere maatregelen zonder collaterale schade perfect mogelijk waren.

 

Het Covid-19 beleid houdt in dat elk pluralisme wordt uitgeschakeld en aan de bevolking een eenheidsdenken wordt opgelegd. De politieke oppositie heeft zich grotendeels ook in dit eenheidsdenken ingeschakeld. 

 

Een deel van de kiezers voelt zich niet meer thuis in de actuele politieke partijen omdat er tussen hun woorden en daden een bijzonder groot verschil is. Politici ontberen staatsmanschap en zijn meer bezig met de percentjes na de komma van de kiesintenties.

NUTTIGE LINKS

ADMINISTRATIE

Partij voor vrijheid en vooruitgang

Beelbroekstraat 60

9040 GENT

Email: info@pvenv.be

NIEUWSBRIEF

© 2021 PV&V. All rights reserved.