pvv logo.png

PARTIJ 

VOOR VRIJHEID 

& VOORUITGANG

STEMMING 7 NOVEMBER 2021

ONTWERP PARTIJPROGRAMMA

12

ZUILEN

1. Laat de mensen gerust. Zoveel mogelijk. Wij willen een kleine maar daadkrachtige overheid. Respect voor de fundamentele rechten van de mensen.

2. Schaf de pandemiewet af. Geen pasjes of tickets meer. Geen veplichte vaccinatie. Doe terug normaal.

3. Gedaan met politiek in achterkamertjes, lobbyisten en politieke macht van multinationals. Bedrijven zijn niet democratisch verkozen. De contacten met de politiek verlopen via de bedrijfsorganistaties.

4. Breng de mensen dichter bij een transparante, duidelijke politiek: Eén president, één regering, één parlement in België, Europa en in de wereld. Bindende referenda op alle niveaus, zonder de mensen te overbelasten. Geen

democratie = we verlaten de internationale organisatie.

5. Migratie: doe eindelijk wat er moet gebeuren. Consequent. Transparant.

Terug is terug. Zeg de zaken zoals ze zijn

6. Voor een volledige scheiding tussen kerk en staat. Geen pastoors in het beleid, en ook geen Islam. Gedaan met geld voor de godsdiensten. God kost geen geld.

 

7. Werknemers, zelfstandigen en arbeiders: één statuut.

 

8. Legaliseer drugs helemaal, hef er taksen op en zet in op preventie en begeleiding. Daardoor zal drugsgerelateerde criminaliteit ook verdwijnen.

9. Maak de E.U. onafhankelijk van de Chinezen, de Islamitische landen en landen zoals Rusland, de U.S.A., … op vlak van energie, grondstoffen, massaproductie en wetenschap.

10. Verbied censuur op sociale media en maak de pers echt onafhankelijk.

11. Milieu en natuur zijn een kwestie van lange termijn. Mensen pesten tot er goede alternatieven zijn, dat gaat niet. Het doel heiligt niet de middelen.

12. Wij hebben nood aan politici met durf.